Trouw locatie Groene Liede 
Vijfhuizen

 

Groene Liede is een officiële trouw locatie van de gemeente Haarlemmermeer. Jullie kunnen elkaar binnen of buiten het jawoord geven. In de mooie tuin staat een wit prieeltje dat samen met de roze rododendron een romantische achtergrond geeft voor een buiten ceremonie. Ook binnen zijn er diverse mogelijkheden voor jullie feest, diner en/of trouwceremonie.

Groene Liede heeft een prachtige serre waar het diner ook plaats kan vinden en vanuit de serre kunnen jullie de aanwezige kinderen heerlijk zien spelen bij de diverse speel accommodaties buiten.

Als officieel samenwerkingspartner van Groene Liede helpen wij jullie graag met het vinden van de perfecte decoratie voor jullie mooiste dag!
Onderstaand vinden jullie alvast een kleine greep uit de mogelijkheden.
Een  eigen idee is uiteraard ook altijd welkom.

Wij nemen jullie alle zorgen uit handen, van het decoreren van jullie locatie tot het opruimen en afvoeren van jullie decoraties.
Jullie hebben dus nergens omkijken naar en kunnen optimaal genieten van jullie trouwdag. 

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Heeft u liever persoonlijk contact? Ook dat is geen probleem, bel, app of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie en thee staat klaar!

contact@blitzballonnen.nl